Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2023, 15:06

SAD: Tramp prikupio 7,1 milion dolara u kampanji otkako se predao u Atlanti

Tim za predizbornu kampanju bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa saopštio je da je prikupio 7,1 milion dolara otkako se predao u zatvoru u Atlanti u američkoj državi Džordžiji, nakon čega je pušten uz kauciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp ima najskuplju fotografiju: Nakon predaje zaradio milione (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Avg.2023

VAŠINGTON - Tim za predizbornu kampanju bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa saopštio je da je prikupio 7,1 milion dolara otkako se predao u zatvoru u Atlanti u američkoj državi Džordžiji, gdje je i uslikan.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Radi se o milionima: Tramp profitirao?

Izvor: B92, 27.Avg.2023

Tim za predizbornu kampanju bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa saopštio je da je prikupio 7,1 milion dolara otkako se predao u zatvoru u Atlanti...On je ubrzo pušten uz kauciju...Kako se navodi, veliki deo sredstava dolazi od prodaje predmeta kao što su šolje, majice i hladnjaci za piće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.