Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2023, 06:51

SAD: Četiri osobe povređene u avionu tokom jake turbulencije

Četiri osobe povređene su na letu od Severne Karoline ka Floridi zbog "jake turbulencije", saopštili su zvaničnici.Posada na letu Alidžajent 227, koji je leteo sa aerodroma Aševil, prijavio je jaku turbulenciju dok je išao ka aerodromu Sent Pit-Klirvoter, saopštila je američka Savezna uprava za avijaciju (FAA).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Drama na letu ka Floridi: Četiri osobe povređene tokom jake turbulencije

Izvor: B92, 14.Jul.2023

Četiri osobe povređene su na letu od Severne Karoline ka Floridi zbog "jake turbulencije", saopštili su zvaničnici...Posada na letu Alidžajent 227, koji je leteo sa aerodroma Aševil, prijavio je jaku turbulenciju dok je išao ka aerodromu Sent Pit-Klirvoter, saopštila je američka Savezna uprava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.