Ruski avioni presreli američki iznad Japanskog mora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2020, 18:23

Ruski avioni presreli američki iznad Japanskog mora

Ruski borbeni avioni presreli su danas iznad Japanskog mora američki izviđački avion, koji je leteo ka ruskom vazdušnom prostoru, saopštilo je danas rusko ministarstvo odbrane.

Kako se navodi, ruske vazduhoplovne snage su u neutralnom prostoru iznad Japanskog mora opazile cilj koji leti ka suverenom vazdušnom prostoru Rusije i koji je identifikovan kao američki izviđački avion RC-135.

U saopštenju se dodaje da su se, nakon što se američka letelica izvela zaokret i udaljila se, ruski avioni vratili u svoju bazu, prenosi Tas s.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski avioni presreli američki iznad Japanskog mora

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2020

MOSKVA - Ruski borbeni avioni presreli su danas iznad Japanskog mora američki izviđački avion, koji je letio ka ruskom vazdušnom prostoru, saopštilo je danas rusko ministarstvo odbrane.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.