Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska crnomorska flota u pripravnosti, upozorenje za napad

"Vazdušnoj odbrani ruske flote na Crnom moru izdato je upozorenje za napad", preneo je Karl Bilt na svom Tviter nalogu. Vest su preneli i drugi mediji. Čeka se potvrda.

Neki mediji su preneli da je rusko Ministarstvo odbrane izdalo naredbu da se borbena gotovost ruske crnomorske flote podigne na najviši nivo i da je izdato upozorenje za eventualni napad nakon što je primećeno da su vojni brodovi koalicionih snaga za Siriju, predvođene SAD, Velikom Britanijom i Francuskom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << krenule ka Siriji.

Prema nekim informacijama, do napada bi moglo da dođe u naredna 24 sata.

#BREAKING - #Russian Black Sea Fleet declares high level combat alert for all vessels as #US-led trans-national strike force with #UK and #France poised to strike #Syria over chemical weapons allegations. Attack is expected in the next 24 hours. pic.twitter.com/MeAFmQDBfF— SURA (@AlSuraEnglish) April 10, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruskoj floti izdato upozorenje za napad

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2018

MOSKVA - Vazdušnoj odbrani ruske flote na Crnom moru izdato upozorenje za napad, prenio Karl Bilt na svom Tviter nalogu. Vijest su prenijeli i drugi mediji. Čeka se potvrda...Neki mediji su prenijeli da je rusko Ministarstvo odbrane izdalo naredbu da se borbena gotovost ruske crnomorske flote podigne...

Nastavak na Nezavisne Novine...

TRI SCENARIJA Amerika šalje razarače ka Siriji, Putin PODIŽE FLOTU: Da li svet čeka APOKALIPSA?

Izvor: Blic, 10.Apr.2018

Vazdušnoj odbrani ruske flote na Crnom moru navodno je izdato upozorenje za napad. Razlog za ovaj potez leži u odluci američke flote da zajedno sa saveznicima uputi razarače ka Siriji. Rasplet situacije je neizvestan, a mi smo izdvojili tri potencijalna scenarija:

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.