Rusija je moćna zemlja, svakodnevno gradi nove elemente svoje moći - portparol Kremlja

Izvor: Vostok.rs, 04.Nov.2023, 22:48

Rusija je moćna zemlja, svakodnevno gradi nove elemente svoje moći - portparol Kremlja

Rusija je moćna zemlja koja svaki dan pokazuje svoju snagu i dodaje joj nove elemente, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
"Sve što postignemo, postižemo da budemo jaki. Svako od nas mora da bude jak, a ako svi zajedno budemo jaki, naša zemlja će biti jaka. Ona je zaista moćna, i sada pokazuje svoju snagu, gradi svaki dan nove elemente njene moći“, izjavio je on na obrazovnom maratonu Znanie (Znanje). Odgovor Rusije je proporcionalan rastućem bezakonom ponašanju Zapada, izjavio je portparol Kremlja. „Potpuno ste u pravu, one [provokacije Zapada] zaista napreduju, ali i mi stičemo iskustvo. Naš odgovor je proporcionalan tome koliko se bezakonje kolektivnog Zapada povećava i kako će se povećavati“, izjavio je Peskov. . Rusija će se boriti protiv bilo kakve spoljne pretnje, i to je jasno stavljeno do znanja i svi to sada razumeju, izjavio je portparol Kremlja. Proživeli smo period takozvanog ’romantizma‘ kada nam se činilo da svi žele da se sprijatelje sa nama – Amerikanci, Evropljani i Britanci – i da će nam oni biti prijatelji“, izjavio je Peskov. „Činilo nam se da kada nam se približavaju njihovi topovi sa tenkovima i projektilima, to je jednostavno zbog njihove strastvene želje da nam budu prijatelji. Toliko smo pogrešili. I možda je trebalo da se tome odlučno usprotivimo. Ali sada smo napravili jasno je i sada svi shvataju da ćemo se boriti protiv toga kada budemo dovedeni u opasnost“, izjavio je Peskov na pitanje kako je dozvoljeno širenje NATO-a na istok. Izvor: TASS (F)

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.