Rusija i UAE potpisali sporazume vredne 1,4 milijarde dolara

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2019, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija i UAE potpisali sporazume vredne 1,4 milijarde dolara

Ruski predsednik Vladimir Putin boravio je u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima tokom koje su dve zemlje potpisale sporazume vredne 1,4 milijarde dolara Ruski predsednik Vladimir Putin boravio je danas u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima tokom koje su dve zemlje potpisale sporazume vredne 1,4 milijarde dolara. "Investicije će biti napravljene u oblasti petrohemije, transporta i medicine. Projekti >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su vredni oko 1,4 milijarde dolara i pokrivaju širok spektar različitih industrijskih grana", rekao je Putin na sastanku sa privrednicima dve zemlje, prenosi TASS.PROČITAJTE JOŠ - U Saudijskoj Arabiji carski doček za Putina Moskva pozdravlja investicije UAE u rusku ekonomiju, rekao je Putin i podsetio da je Fond Mubadala Emirejt jedan od prvih partnera Ruskog direktnog investicionog fonda te da su zajedno već realizovali više od 45 projekata vrednih 2,3 milijardi dolara. "Povratak ovih investicija je značajan, one su ponekad je triput veće od svetskih standarda", dodao je Putin.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PUTIN U POHODU NA BLISKI ISTOK: Posetio Emirate i potpisao ugovore vredne 1,4 MILIJARDE dolara! (FOTO)

Izvor: Kurir, 15.Okt.2019

Ruski predsednik Vladimir Putin boravio je danas u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima tokom koje su dve zemlje potpisale sporazume vredne 1,4 milijarde dolara.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.