Izvor: Blic, 11.Avg.2022, 12:41

Rusija i Amerika u pregovorima o mogućoj RAZMENI ZATVORENIKA

Nadležni organi u Rusiji i Sjedinjenim Američkim Državama u pregovorima su o potencijalnoj razmeni zatvorenika, rekao je danas zamenik portparola ruskog ministarstva spoljnih poslova Ivan Nečajev,prenosi TAS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija i SAD u pregovorima o mogućoj razmeni zatvorenika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2022

Nadležni organi u Rusiji i Sjedinjenim Američkim Državama u pregovorima su o potencijalnoj razmeni zatvorenika, rekao je danas zamenik portparola ruskog ministarstva spoljnih poslova Ivan Nečajev ,prenosi TAS S..."Mi smo to više puta komentarisali. Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Rusija: Švajcarska ne može da zastupa ukrajinske interese nakon gubitka neutralnosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2022

Švajcarska je izgubila neutralnost nakon pridruživanja sankcijama Moskvi i stoga ne može da zastupa ukrajinske interese u Rusiji, izjavio je danas zamenik portparola ruskog ministarstva spoljnih poslova Ivan Nečajev.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.