Rusija će nastaviti da bombarduje Idlib ako treba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Sep.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija će nastaviti da bombarduje Idlib 'ako treba'

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je petak da će Moskva nastaviti da bombarduje mete militanata u sirijskoj provinciji Idlib, ako je to potrebno, ali da će takođe otvoriti humanitarni koridor da bi dozvolili civilima da izađu, izvjestila je agencija Interfax, a prenosi Reuters. Lavrov  je govorio u Berlinu, i agencije citiraju da je rekao da će ruske vazdušne snage nastaviti udare na, ono što on zove, postrojenja za proizvodnju terorističkog oružja, kada...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Lavrov: Moskva nema informacije o uhapšenim "ruskim špijunima"

Izvor: Blic, 15.Sep.2018, 01:01

Rusija nije dobila zvanične informacije od Vlade Holandije o bilo kakvim proteranim "ruskim špijunima", izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.