Rusija: Pali Kinezi, prevarili milion i po ljudi

Izvor: Mondo, 19.Maj.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: "Pali" Kinezi, prevarili milion i po ljudi

Ruska policija privela je na zahtev Pekinga dvoje kineskih državljana na aerodromu Habarovsk zbog optužbi za proneveru 1,9 milijardi u okviru piramidalne prevare.

Foto: MONDO/Danilo Jauković

To je za Tass rekla ruska portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Irina Volk.

Uhapšeni 41-godišnji muškarac i 66-godišnja žena bili su deo kriminalnog klana, dodala je. Kako je navela, oni su bili među vođama klana, a radi prevare su napravili finansijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << organizaciju od preko 50.000 članova.

ŠOK! U krevetu našli 20 miliona dolara

Njih je privela saobra?ajna policija na aerodromu Habarovsk na inicijativu Nacionalnog biroa Interpola, a u okviru prekograni?ne saradnje sa Ministarstvom javne bezbednosti Kine.

Prema prvim procenama, više od milion i po ljudi je bilo pogođeno ovom šemom prevare koja je vredna 13,4 milijarde juana (1,9 milijardi dolara).

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kinezi piramidalnom prevarom ošteti milion i po ljudi, uhapšeni u Rusiji

Izvor: Radio 021, 19.Maj.2019

Ruska policija privela je na zahtev Pekinga dvoje kineskih državljana na aerodromu Habarovsk zbog optužbi za proneveru 1,9 milijardi u okviru piramidalne prevare..Uhapšeni 41-godišnji muškarac i 66-godišnja žena bili su deo kriminalnog klana, rekla je ruska portparolka Ministarstva unutrašnjih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.