Rodila pijana: Bebi izmereno 4,5 promila alkohola u krvi!

Izvor: Press, 15.Maj.2013, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodila pijana: Bebi izmereno 4,5 promila alkohola u krvi!

Dvadesetčetveoogodišnja devojka šokirala je Poljsku nakon što je pijana rodila bebu kojoj je izmereno 4,5 promila alkohola u krvi.

Devojku su dovezli vozilom hitne pomoći nakon što se onesvestila u prodavnici alkoholnih pića. Rodila je carskim rezom i to dve nedelje pre predviđenog termina.
Bolnica je o ovom neobičnom slučaju obavestila i policiju, a utvrđeno je da je majka u trenutku porođaja imala 2,6 promila alkohola u krvi.
 
Izvor: Agencija VLN

Nastavak na Press...






Povezane vesti

MAJKA DOVEDENA NA POROĐAJ PIJANA: Bebi izmereno skoro pet promila alkohola u krvi!

Izvor: S media, 15.Maj.2013

Dvadesetčetvorogodišnja devojka šokirala je Poljsku nakon što je pijana rodila bebu kojoj je izmereno četiri i po promila alkohola u krvi. Dete je rođeno juče u gradu Tomasovi Mazoviecki a lekari su saopštili kako je pijana devojka u bolnicu došla u poodmakloj trudnoći...Nju su dovezli vozilom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.