Izvor: OkRadio.rs, 17.Jun.2021, 11:20

Real posle više od 100 godina daje kapitensku traku strancu

U sredu je u fudbalskoj Evropi odjeknula vest da legenda Real Madrida, Serhio Ramos, posle 16 godina odlazi iz kraljevskog kluba sa kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti. Njegovim odlaskom ostalo je upražnjeno mesto kapitena slavnog tima.   Španska Marka prenosi da će prvi put od 1904. godine kapitensku traku u Realu preuzeti stranac. Kapiten će navodno biti Brazilac Marselo, a njegovi zamenici Francuzi Karim Benzema i Rafael Varan.   Ramos će danas održati pres konferenciju za medije na kojoj će se oprostiti od Reala u koji je stigao 2005. godine iz Sevilje.   Za Real je odigrao 671 utakmicu, a kao štoper je uspeo...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ramosov oproštaj u suzama: Vratiću se jednog dana

Izvor: N1 televizija, 17.Jun.2021

Doskorašnji kapiten Real Madrida Serhio Ramos imao je emotivni oproštaj od Kraljevskog kluba, koji napušta posle 16 godina.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.