Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Dec.2023, 22:39

Raketni napad na američku ambasadu u Bagdadu, nema žrtava, šteta je mala

Na prostrani kompleks američke ambasade u Bagdadu jutros je izveden raketni napad, u kojem nije bilo žrtava a šteta je tek omanja, saopštili su zvaničnici SAD i Iraka, ali AP ukazuje da je ovo prvi napad na tu ambasadu otkako je krenuo rat između Izraela i palestinskog militantnog pokreta Hamas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Napadnuta američka ambasada; Nema žrtava, šteta mala

Izvor: B92, 08.Dec.2023

Na prostrani kompleks američke ambasade u Bagdadu izveden je raketni napad, u kojem nije bilo žrtava a šteta je omanja, saopštili su zvaničnici SAD i Iraka...AP ukazuje da je ovo prvi napad na tu ambasadu otkako je krenuo rat između Izraela i palestinskog militantnog pokreta Hamas...Kompleks se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.