Radončić: Nama je važno da hrvatska granica bude neprobojna

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Feb.2020, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radončić: Nama je važno da hrvatska granica bude neprobojna

"Resetirali smo odnose i naše će agencije raditi na najbolji mogući način", kazao je ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić nakon susreta sa hrvatskim ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem. Ilegalne migracije su prvenstveno sigurnosno pitanje, a netko je u Bosni i Hercegovini te tri godine migrantske krize, kaže Radončić, prespavao. "Bosna i Hercegovina ne može državama Europske unije garantovati isti nivo sigurnosti, jer su naše...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radončić: Migrantsku krizu ne tretirati samo kao humanitarno, već i bezbednosno pitanje

Izvor: Blic, 03.Feb.2020

Ministar bezbednosti u Savetu ministara Fahrudin Radončić zamolio je ministra unutrašnjih poslova Hrvatske Davora Božinovića da se velika migrantska krize više ne tretira samo kao humanitarno, već i bezbednosno pitanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.