RS: Nezadovoljstvo trgovaca zbog poskupljenja struje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Sep.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RS: Nezadovoljstvo trgovaca zbog poskupljenja struje

U Privrednoj komori Republike Srpske (RS) u ponedjeljak je održan sastanak predstavnika trgovinskih lanaca povodom poskupljenja električne energije za ove privredne subjekte. Predstavnici trgovinskih lanaca koji posluju u ovom bosanskohercegovačkom entitetu nezadovoljni su novim ugovorima o snadbijevanju električnom energijom koje im je poslala Elektroprivrede Republike Srpke.  Oni traže da cijena isporučene električne energije bude 35 evra po megavatu kao i za ostale industrijske...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trgovci bez ugovora mogli bi ostati bez struje

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2019

BANJALUKA - Predstavnici velikih trgovačkih lanaca u RS koji s "Elektroprivredom RS" nisu potpisali nove ugovore o snabdijevanju električnom energijom zbog viših cijena mogli bi u narednih dan-dva očekivati prekid u isporuci struje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.