REŠENO UBISTVO BRANKA VUČKOVIĆA: Crnogorska policija uhapsila ubicu, u stanu mu nađena odeća koju je nosio tokom likvidacije (VIDEO)

Izvor: Kurir, 03.Okt.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REŠENO UBISTVO BRANKA VUČKOVIĆA: Crnogorska policija uhapsila ubicu, u stanu mu nađena odeća koju je nosio tokom likvidacije (VIDEO)

Načelnik Centra bezbednosti Podgorica Milovan Pavićević saopštio je danas na pres konferenciji da je policija juče uhapsila B.N. iz Podgorice osumnjičenog za ubistvo Branka Vučkovića iz Podgorice.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Policija: Vučković ubijen u sačekuši, uhapšen Nikola Bogojević

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2019

Nikola Bogojević (23) iz Podgorice uhapšen je pod sumnjom da je 26. septembra ubio sugrađanina Branka Vučkovića...Kako je saopšteno na današnjoj konferenciji za medije, Vučković je ubijen u sačekuši...Načelnik Centra bezbednosti Podgorice Milovan Pavićević rekao je da je osumnjičeni poznavao...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.