Izvor: Blic, 19.Jun.2020, 21:53

RASPLIĆE SE KLUPKO Istraga ubistva malteške novinarke otkrila trag koji vodi u CRNU GORU

Mesecima pre njenog ubistva 2017. godine malteška novinarska Dafne Karuana Galicia bila je na tragu ofšore kompanije pod nazivom "17 Black Limited". Nije znala ko je vlasnik kompanije registrovane u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali bila je sigurna da je osnovana kako bi kanalisala korupcijske isplate čelnicima njene zemlje, napisala je u svom blogu, ne navodeći dokaze. Sada je istraga otkirla nove tragove.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KLUPKO SE ODMOTAVA: Istraga ubistva malteške novinarke otkrila trag koji vodi u CRNU GORU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020

Mesecima pre njenog ubistva 2017. godine malteška novinarska Dafne Karuana Galicia bila je na tragu ofšore kompanije pod nazivom "17 Black Limited"...Nije znala ko je vlasnik kompanije registrovane u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali bila je sigurna da je osnovana kako bi kanalisala korupcijske isplate...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.