RACIJE U BRISELU Četiri osobe uhapšene u okviru istrage o bombaškim napadima

Izvor: Blic, 27.Mar.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RACIJE U BRISELU Četiri osobe uhapšene u okviru istrage o bombaškim napadima

Belgijska policija izvele je danas 13 racija u Briselu i još dva grada i tom prilikom uhapsila četiri osobe u okviru istrage nakon bombaških napada u Briselu, saopštilo je tužilaštvo.

Kancelarija federalnog tužioca u saopštenju navodi da je ukupno privedeno devet lica "u kontekstu terorističkog slučaja" na ispitivanje.

Četiri osobe su zadržane u pritvoru, dodaje se u saopštenju, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RACIJE U BELGIJI Četiri osobe uhapšene u okviru istrage o bombaškim napadima

Izvor: Blic, 27.Mar.2016

Četiri osobe danas su privedene posle 13 novih antiterorističkih racija u nekoliko gradova u Belgiji, pet dana posle napada u Briselu, saopštilo je danas belgijsko savezno tužilaštvo..."Devet osoba je odvedeno na saslušanje u okviru dosijea o terorizmu ali je pet osoba kasnije pušteno na slobodu",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.