Putin razgovarao o borbi protiv terorizma sa Merkel i Olandom

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2017, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin razgovarao o borbi protiv terorizma sa Merkel i Olandom

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je danas sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i francuskim predsednikom Fransoa Olandom o načinima za pojačavanje saradnje u borbi protiv terorizma nakon bombaškog napada na metro u Sankt Peterburgu.

Kremlj je objavio sažetke razgovora Putina sa Merkel i Olandom, kao i razgovor sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom koji je danas pozvao Putina >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i izrazio saučešće.

Kremlj je saopštio da su Merkel, Putin i Oland "naglasili potrebu za pojačanom saradnjom da bi se suprotstavili terorizmu koji je zajednička pretnja svim narodima" i složili se da treba više deliti obaveštajne podatke.

U napadu bombaša-samoubice na peterburški metro u ponedeljak poginulo je 14 ljudi a 49 je povređeno.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin s Merkelovom i Olandom o terorizmu

Izvor: B92, 04.Apr.2017

Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i francuskim kolegom Fransoa Olandom o saradnji u borbi protiv terorizma...Kremlj je objavio sažetke razgovora Putina s Merkelovom i Olandom, kao i razgovor s turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom...

Nastavak na B92...

Putin: Neophodna bliska saradnja specijalnih službi protiv terorizma

Izvor: BKTV News, 05.Apr.2017, 10:01

Ruski predsednik Vladimir Putin istakao je danas potrebu za bliskom saradnjom specijalnih službi u efektivnoj borbi protiv međunarodnog terorizma i ekstremizma..."Bliska saradnja specijalnih službi je neophodna u borbi protiv međunarodnog terorizma i ekstremizma i rešavanju drugih problema povezanih...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.