Putin čestitao Asadu na rezultatima borbe protiv terorizma

Izvor: N1 televizija, 21.Nov.2017, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin čestitao Asadu "na rezultatima borbe protiv terorizma"

Ruski predsednik Vladimir Putin je na sastanku u Sočiju čestitao sirijskom predsedniku Bašaru el Asadu na rezultatima u borbi protiv terorizma, saopštio je Kremlj i najavio da će šef ruske države danas o sirijskoj krizi razgovarati i sa američkim predsednikom Donaldom Trampom.

"Želim da vam čestitam na rezultatima koje je Sirija postigla u borbi protiv terorizma… na činjenicu da sirijski narod prolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kroz veoma težak period i da se bliži definitivni poraz terorista", rekao je ruski predsednik na sastanku održanom u ponedeljak uveče, navodi se u saopštenju.

Putin je dodao da i da je "vreme da se pređe na politički proces".   O Siriji će sutra u Sočiju Putin razgovarati sa predsednicima Turske Redžepom Tajipom Erdoganom i Irana Hasanom Rohanijem.

Putin je prilikom susreta sa sirijskim predsednikom najavio niz "konsultacija" uoči sutrašnjeg samita Rusija-Turska-Iran.

"Već danas ću imati razgovore sa katarskim emirom, a sutra sa američkim predsednikom Donaldom Trampom", rekao je sinoć Putin, navodi se u saopštenju Kremlja.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RT: Borba protiv terorizma u Siriji se bliži kraju - sastanak Putina i Asada

Izvor: Vostok.rs, 21.Nov.2017

Izvor: Vostok / RT. . Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa svojim sirijskim kolegom Bašarom Asadom u Sočiju gde su razgovarali o političkom procesu u Siriji. Ruski lider je rekao da je borba protiv terorizma u zemlji pogođenoj krizom blizu završetka.. . Putin je čestitao Asadu na...

Nastavak na Vostok.rs...

Kremlj: Putin čestitao Asadu na borbi protiv terorizma, za danas najavljen razgovor Putin-Tramp

Izvor: Beta, 21.Nov.2017

Ruski predsednik Vladimir Putin je na sastanku u Sočiju "čestitao" sirijskom predsedniku Bašaru el Asadu na rezultatima u borbi protiv terorizma, saopštio je jutros Kremlj i najavio da će šef ruske države danas o sirijskoj krizi razgovarati i sa američkim predsednikom Donaldom Trampom."Želim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.