SASTANAK U SOČIJU: Putin čestitao Asadu na borbi protiv terorizma (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2017, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASTANAK U SOČIJU: Putin čestitao Asadu na borbi protiv terorizma (FOTO/VIDEO)

Iz Kremlja navode i da će šef ruske države danas o sirijskoj krizi razgovarati i sa američkim predsednikom Donaldom Trampom

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se u ponedeljak sa sirijskim predsednikom Bašarom al Asadom u Sočiju na Crnom moru, saopšteno je iz Kremlja. Osim toga, istaknuto je i da je Putin čestitao Asadu na “borbi protiv terorizma“, prenosi AFP.

Pročitajte i:

Takođe, iz Kremlja navode i da će šef ruske države danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o sirijskoj krizi razgovarati i sa američkim predsednikom Donaldom Trampom.

- Želim da vam čestitam na rezultatima koje je Sirija postigla u borbi protiv terorizma… na činjenicu da sirijski narod prolazi kroz veoma težak period i da se bliži definitivni poraz terorista - rekao je ruski predsednik.

VIDEO: Putin, Assad meet in Sochi to discuss political process in Syria https://t.co/p91IkVRlMa pic.twitter.com/vbafUnTn96

— RT (@RT_com) November 21, 2017

Putin je dodao da i da je "vreme da se pređe na politički proces".

O Siriji će sutra u Sočiju Putin razgovarati sa predsednicima Turske Redžepom Tajipom Erdoganom i Irana Hasanom Rohanijem.

That embrace! Assad <3 Putin https://t.co/xYP40eGsbs pic.twitter.com/dDUHS6bCnh

— Christopher Miller (@ChristopherJM) November 21, 2017

Putin je prilikom susreta sa sirijskim predsednikom najavio niz "konsultacija" uoči sutrašnjeg samita Rusija-Turska-Iran.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.