Putin: Ruska nacionalna ideja je patriotizam

Izvor: Vostok.rs, 10.Maj.2020, 10:27

Putin: Ruska nacionalna ideja je patriotizam

Ruska nacionalna ideja je u patriotizmu, rekao je predsednik Vladimir Putin. "Da, u patriotizmu, mislim da ne može biti ništa drugo", rekao je predsednik u intervjuu za program "Moskva  - Kremlj - Putin", prenose RIA Novosti.
Putin: Lekcije Velikog otadžinskog rata i cela istorija zemlje nas uče da ruska vojska mora uvek biti jakahttps://t.co/CUszPOfQmv
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) May 10, 2020 Međutim, kao što je predsednik napomenuo, patriotizam „ne sme biti pljesniv i kiseo“. "Patriotizam se sastoji u tome da se posvetimo razvoju zemlje, njenom napretku. I to ne znači uopšte da moramo da se držimo samo svoje herojske prošlosti", dodao je predsednik.
„Znamo i čvrsto verujemo da smo nepobedivi kada smo zajedno“https://t.co/7QfAkzQ7e7
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) May 9, 2020 Pored toga, prema rečima predsednika, moramo gledati na "ništa manje herojsku i uspešnu budućnost".
 

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.