Putin: Rusija je spremna da obnovi odnose sa SAD

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Nov.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Rusija je spremna da obnovi odnose sa SAD

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je ta zemlja u potpunosti spremna da obnovi odnose sa SAD nakon izbora Donalda Trampa za predsednika, prenosi Rojters.

Putin je, prilikom primanja akreditiva za strane ambasadore u Rusiji, izjavio da je tokom predizborne kampanje čuo stavove Trampa o obnavljanju veza sa Rusijom.

Prema njegovim rečima, Rusija je spremna za obnavljanje odnosa, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << to neće biti lako.

"Bolji odnosi odgovaraće i SAD i Rusiji", zaključio je Putin.

Rusija spremna da proba da obnovi dijalog sa Poljskom

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je Rusija spremna da pokuša da obnovi dijalog sa Poljskom.

"Odnosi sa Poljskom su bili nezadovoljavajući, ali je Rusija spremna da proba da obnovi dijalog sa Varšavom", rekao je Putin, prenosi Rojters.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Rusija nudi novu šansu Poljskoj

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2016

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je Rusija spremna da pokuša da obnovi dijalog sa Poljskom...- Odnosi sa Poljskom su bili nezadovoljavajući, ali je Rusija spremna da proba da obnovi dijalog sa Varšavom - rekao je Putin, prenosi Rojters.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.