Putin: Potrebno je osmisliti mere protiv „progona“ onih koji se ne slažu sa SAD

Izvor: Vostok.rs, 15.Jul.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Potrebno je osmisliti mere protiv „progona“ onih koji se ne slažu sa SAD

15.07.2014. -

Predsednik RF Vladimir Putin će učestvovati na samitu BRIKS (Brazil, Rusija, Indija, Kina Južnoafrička Republika), koji počinje danas u brazilskom gradu Fortaleza.

Ruski lider će na susretu razgovarati o krizi u Ukrajini, situaciji u Siriji i bliskoistočnim problemima.

Osim toga, Putin je u intervjuu ruskim novinarima izjavio da će partnerima iz BRIKS predložiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << da se osmisle kolektivne mere protiv „progona“ sankcijama sa strane SAD i njihovih saveznika.

On je istakao da je sada Rusija meta „napada sankcijama“ sa strane SAD i njihovih saveznika i zahvalio se zemljama BRIKS koje osuđuju ovu praksu.

Izvor: Glas Rusije, foto: AP/Eraldo Peres    
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Sirija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo samit država članica BRIKS-a

Izvor: Capital.ba, 15.Jul.2014

FORTALEZA, U Fortalezi je počeo samit država članica BRIKS-a /Brazil, Rusija, Indija, Kina, Južnoafrička Republika/ na kojem se očekuje da će biti osnovana banka te grupacije kao protivteža zapadnoj hegemoniji. ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.