Putin:  Odgovor na ugrožavanje bezbednosti Rusije će sigurno uslediti

Izvor: Vostok.rs, 20.Feb.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Odgovor na ugrožavanje bezbednosti Rusije će sigurno uslediti

Antiruska politika ne odgovara američkim interesima, rekao je predsednik Putin tokom obraćanja Federalnoj skupštini. Predsednik je predložio da Amerikanci izračunaju domet i brzinu ruskih sistema naoružanja i tek onda da donose odluke. Odgovor na ugrožavanje bezbednosti Rusije će sigurno uslediti. Sigurnost Rusije će biti osigurana, naglasio je on.
Politiku SAD teško možemo nazvati prijateljskom. Antiruske akcije se nastavljaju. Države nameću nezakonite sankcije, a norme međunarodnog prava se demontiraju. Istovremeno, Rusija se naziva pretnjom. Ali to nije istina, Rusija nikome ne preti, ne želimo konfrontaciju, naglasio je Putin. Želimo prijateljske odnose sa Sjedinjenim Državama, rekao je predsednik Putin.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

PUTIN ZAGRMEO U FEDERALNOJ SKUPŠTINI RUSIJE: Rakete su nam takve da možemo da napadnemo iz bilo koje tačke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2019

Brzina naprednog ruskog naoružanja je takva da omogućava da se njihovi nosači razmeštaju u neutralnim vodama, odnosno nije neophodno da oni budu smešteni u blizini obala određene države, rekao je ruski predsednik...Putin je podsetio da je, obraćajući se Federalnoj skupštini Rusije, predložio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.