Pupkov: Bez Rusije se može razgovarati o terorizmu, ali se ne može pobediti

Izvor: Vostok.rs, 10.Mar.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pupkov: Bez Rusije se može razgovarati o terorizmu, ali se ne može pobediti

Zvanični predstavnik Stejt department Mark Toner izjavio je da Rusija neće učestvovati na ministarskom sastanku 68 zemalja-koalicije za borbu protiv DAEŠ-a.

Rusija neće učestvovati na sastanku jer nije deo koalicije, izjavio je Toner.

68 stran, vhodящie v zapadnuю koaliciю, budut obsuždatь borьbu s IG bez Rossii. Vstrečatьsя i obsuždatь bez Rossii možno - pobeditь nelьzя.
— Alekseй Puškov (@Alexey_Pushkov) March 9, 2017
„Šezdeset osam zemalja zapadne antiterorističke koalicije će razgovarati bez Rusije o borbi protiv DAEŠ-a, koji je zabranjen u Rusiji… Bez Rusije se može razgovarati, ali se ne može pobediti“, napisao je na Tviteru predsednik Komisije Saveta Federacije za informacionu politiku Aleksej Puškov.

Ranije je saopšteno da će ministarski sastanak o borbi protiv DAEŠ-a biti održan u Vašingtonu 22. i 23. marta.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut
 

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.