Izvor: Blic, 18.Mar.2017, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na aerodromu u Parizu, ubijen muškarac

Na aerodromu Orli u Parizu je u toku evakuacija, nakon što je nepoznata osoba pokušala da ukrade oružje iz ruku vojnika posle čega se dogodila pucnjava, prenosi RT.

Passengers landing at #Orly are prevented to leave the planes for now. #Paris #parisairport https://t.co/6fsAgFbIC4

Prema ranijim navodima medija, aerodrom je evakuisan nakon pucnjave u jednom terminalu.

Britanski mediji prenose tvrdnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << putnika na društvenim mrežama da su čuli pucnjavu i da su oteti taoci. Kako navode mediji, pozivajući se na informacije na društvenim mrežama, putnicima nije dozvoljeno da izađu iz aviona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCNJI ODJEKUJU U PARIZU: Muslimanski napadač UBIJEN, prethodno ranio policajca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2017

Velika opasnost od terorizma.. Čovek koji je ubijen na aerodromu Orli pošto je oteo pušku vojniku, prethodno je ranio policajca u Parizu, a reč je o radikalizovanom muslimanu, od ranije poznatom policiji, izjavio je jedan policijski izvor, javio je Rojters...On je potvrdio da je jutros oko sedam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pucnjava na aerodromu u Parizu, ubijen napadač

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2017

Na pariskom aerodromu Orli danas je ubijen muškarac koji je oteo pušku vojniku na jednom terminalu, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova, prenosi AFP...Muškarac je potom pobegao u jednu prodavnicu nakon čega su ga bezbednosne snage ubile, rekao je portparol policije za francusku agenciju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.