Protest frilensera u Beogradu: Sastanak sa Vladom o porezu 18. januara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jan.2021, 16:37

Protest frilensera u Beogradu: Sastanak sa Vladom o porezu 18. januara

Radnici na internetu i drugi frilenseri protestovali su 16. januara u Beogradu, tražeći od države da odustane od mera kojim se retroaktivno oporezuju pet godina unazad. Oni su posle protesta ispred Skupštine Srbije prošetali centralnim gradskim ulicama do zgrade Vlade Srbije, a potom i do Trga Slavija. Predstavnik Udruženja radnika na internetu, koje je organizovalo protest, Miran Pogačar rekao je da je tokom protesta stigao poziv iz kabineta premijerke Ane Brnabić da u ponedeljak, 18....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Protest frilensera u Beogradu: Porez da, pljačka ne (VIDEO)

Izvor: Danas, 16.Jan.2021

Predsednik Udruženja radnika na internetu, Miran Pogačar, saopštio je danas na masovnom protestnom skupu u Beogradu da su ga "upravo zvali iz Vlade".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.