Izvor: Blic, 20.Jun.2009, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostitutka sačuvala snimke iz Berluskonijeve spavaće sobe

Nekadašnja italijanska starleta Patricija D’Adario, (42) koja tvrdi da je bila plaćena da prisustvuje privatnim zabavama italijanskog premijera Silvija Berluskonija, izjavila je da poseduje fotografije, kao i video-snimak na kojem su ona i premijer u njegovoj spavaćoj sobi u Rimu.

D’Adario, koju je viši državni službenik nazvao prostitutkom visoke klase, objasnila je da se na snimku vidi spavaća soba sa uramljenom slikom Veronike Lario, Berluskonijeve supruge. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Policija kaže da proverava pomenuti snimak kako bi se uverili da li sobe prikazane na snimku pripadaju premijerovoj rezidenciji u palati Gracioli, kao i da li je glas koji se čuje na snimku Berluskonijev.

Tužioci su ispitali i ostale tri devojke koje tvrde da su bile plaćene kako bi dolazile na Berluskonijeve zabave. Silvio Berluskoni (72), koji nije podvrgnut istrazi, rekao je sudskim pomoćnicima da se ne seća Patricije D’Adario.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.