Izvor: Blic, 23.Sep.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propao najstariji turistički div, na hiljade putnika ZAROBLJENO PO CELOM SVETU: Hotelijeri se hvataju za glavu, a tek se očekuje HAOS

Najstarija svetska turistička kompanija i avio prevozniK "Tomas Kuk" objavila je bankrot posle neuspelih pregovora sa kreditorima, ostavljajući nezbrinuto više od 600.000 turista koji su rezervisali odmore ili su na odmoru preko ovog turoperatera. Ova britanska agencija postoji već 178 godina, a sada sa letovanja treba da vrati i 150.000 britanskih turista.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kako je propala najstarija turistička kompanija? Dugovala je 1,7 milijardi, a jedan od krivaca za bankrot je i BREGZIT

Izvor: Blic, 23.Sep.2019

Danas je zvanično bankrotirala i odmah prestala sa radom najstarija svetska turistička firma "Tomas Kuk", zbog čega je 600.000 putnika ostalo zarobljeno na aerodromima i u hotelima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.