Prodaje ceo svoj život preko interneta

Izvor: Blic, 18.Mar.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaje ceo svoj život preko interneta

Jan Ašer (44), Britanac koji se pre šest godina odselio u Australiju, odlučio je da svoj život iznese na prodaju u okviru mešovite ponude na aukciji na internet sajtu „Ibej". Početna cena iznosi jedan australijski dolar.



Ašerov život je prilično dobro situiran i organizovan: ponudom je obuhvaćena i njegova po narudžbini izgrađena kuća sa tri spavaće sobe u otmenom delu Perta, automobil „mazda", motocikl „kavasaki", njegov posao, pa čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i kontakt sa njegovim prijateljima i nesmetan pristup njegovim omiljenim mestima za izlazak.

Ašer očekuje da za svoj život dobije bar 500.000 dolara.

„Moj ovdašnji život je apsolutno fantastičan", kaže on. „Ali hoću da podvučem crtu i da počnem iz početka, i zato prodajem ama baš sve, od sadržaja svojih ormana do lončeta za kafu, od escajga do automobila".

Razlog ovog u najmanju ruku neobičnog poteza je razvod od supruge.

„Mada mi je život ispunjen i sadržajan, supruga mi i dalje jako nedostaje, sve me podseća na divne dane koje smo proveli zajedno."

Aukcija počinje 22. juna i traje sedam dana.

„Cilj mi je da na kraju aukcije krenem sa novčanikom i pasošem u ruci", kaže Ašer, „da odem na aerodrom i ukrcam se na prvi avion u ma kom pravcu".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.