Problemi: Tramp otkazuje sastanak s Putinom

Izvor: Mondo, 29.Nov.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi: Tramp otkazuje sastanak s Putinom

Američki predsednik Donald Tramp saopštio je da otkazuje sastanak sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom na marginama samita G20 u Argentini zbog krize u Ukrajini, javlja Rojters.

Foto: Tanjug/AP Photo/Pablo Martinez Monsivais, File Donald Tramp i Vladimir Putin >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Kako navodi, Tramp je dodao da se raduje "smislenom samitu" sa Putinom kada se reši situacija u vezi sa Ukrajinom.

Samit Putina i Trampa bio je planiran za 15.30 po srednjoevropskom vremenu 1. decembra u Argentini na marginama samita G20, rekao je sagovornik agencije.

NAPETO: Ruski minolovac ide ka Azovskom moru

Sastanak je trebalo da se održi u hotelu Park Hajat u Buenos Ajresu.

Porošenko: NATO, šaljite brodove!

Ranije su pomoćnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Džon Bolton i portparolka Bele kuće Sara Sanders potvrdili da Tramp računa na bilateralni sastanak sa Putinom na marginama "dvadesetorke".

Međutim, nekoliko sati kasnije Tramp je saopštio da ne isključuje da bi sastanak mogao da bude otkazan zbog situacije u Kerčkom moreuzu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđen sastanak Putina i Trampa u Argentini

Izvor: RTS, 29.Nov.2018

Ruski predsednik Vladimir Putin i predsednik SAD Donald Tramp sastaće se prvog decembra na marginama sastanka Grupe 20 u Argentini, saopštio je Kremlj. . Putin i Tramp razgovaraće o strateškoj stabilnosti Sirije, Irana...

Nastavak na RTS...

Tramp otkazao sastanak sa Putinom

Izvor: Blic, 29.Nov.2018

Predsednik SAD Donald Tramp otkazao je sastanak sa predsednom Rusije Vladimirom Putinom na marginama samita G20 u Argentini zbog krize u Ukrajini, prenosi agencija AP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.