Nemačka: Uhapšen silovatelj dece

Izvor: B92, 15.Apr.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: Uhapšen silovatelj dece

Berlin -- U Nemačkoj je uhapšen pedagog star 40 godina koji je priznao da je tokom protekle dve decenije ubio tri dečaka i seksualno zloupotrebio više druge dece.

Državno tužilastvo i policija smatraju da je muškarac odgovoran za najmanje pet ubistava i oko 40 slučajeva seksualnog zlostavljanja.

Reč je o ubistvima počinjenim između 1993. i 2004. godine u Nemačkoj, Francuskoj i Holandiji koja su se, kako je saopštila policija, dešavala "po istoj šemi".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kao i u slučaju dečaka čija je ubistva priznao, deca su odvođena iz dečijih odmarališta ili kampova u kojima su boravila sa vršnjacima, silovana i ubijana.

Policija je godina intenzivno tragala za počiniocem, kojeg su mediji opisivali kao "muškarca sa crnom maskom", jer su građani u više navrata tvrdili da su u blizini mesta gde su pronalaženi leševi zlostavljanih dečaka videli muškarca pokrivenog lica.

U Nemačkoj je 2009. godine ubijeno 152 dece. Istovremeno bilo je prijavljeno 4.080 slucajeva zlostavljanja, ali vlasti ocenjuju da je stvarni broj višestruko veći.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serijski ubica priznao ubistva i silovanja dečaka

Izvor: S media, 15.Apr.2011

Nemačka policija saopštila je danas da je jedan četrdesetogodišnji Nemac priznao da je pre deset godina ubio devetogodišnje dete i još dvojicu dečaka godinu dana kasnije, a osumnjičen je za ubistva i u Francuskoj i u Nemačkoj. ..Nemac, čije ime nije objavljeno, priznao je da je ubio dečaka...

Nastavak na S media...

Serijski ubica priznao da je ubio trojicu dečaka (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 15.Apr.2011

Nemačka policija saopštila je danas da je jedan četrdesetogodišnji Nemac priznao da je pre deset godina ubio devetogodišnje dete i još dvojicu dečaka godinu dana kasnije, a osumnjičen je za ubistva i u Francuskoj i u Nemačkoj. Nemac, čije ime nije objavljeno, priznao

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Serijski ubica priznao da je ubio trojicu dječaka

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2011

BERLIN - Njemačka policija saopštila je danas da je jedan četrdesetogodišnji Nemac priznao da je prije deset godina ubio devetogodišnje dijete i još dvojicu dječaka godinu dana kasnije, a osumnjičen je za ubistva i u Francuskoj i u Njemačkoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.