Serijski ubica priznao da je ubio trojicu dečaka

Izvor: Vesti-online.com, 15.Apr.2011, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serijski ubica priznao da je ubio trojicu dečaka

Nemačka policija saopštila je u petak da je jedan četrdesetogodišnji Nemac priznao da je pre 10 godina ubio devetogodišnje dete i još dvojicu dečaka godinu dana kasnije, a osumnjičen je za ubistva i u Francuskoj i u Nemačkoj.

Nemac, čije ime nije objavljeno, priznao je da je ubio dečaka čije je ime Denis (9) 2001. godine, kao i još dvojicu dečaka, od kojih je jedan imao osam, a drugi 11 godina, 2002. godine, preneo je Frans pres.

On je priznao da je zlostavljao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "nekoliko" maloletnika, a istražiteljima je, posle pritvaranja u sredu u Hamburgu, kazao da je jednu od žrtava odvezao u Dansku i da je dete sharanio u peščanoj dini na jednoj plaži.

Zvaničnici severno nemačkog okruga Verden saopštili su da je serijski ubica najverovatnije ubio i jednog jedanaestogodišnjeg francuskog dečaka koji je nestao iz kampa na zapadu Francuske u aprilu 2004. godine i čije je telo pronađeno šest sedmica kasnije.

On je glavni osumničeni i za smrt još jednog dečaka, Holanđanina Nikija Ferštapena (11), 1998. godine, iako je odbacio optužbe da je umešan u taj zločin.

Od 1992. do 2004. godine petoro dečaka ubijeno je na sličan način u Nemačkoj, Francuskoj i Holandiji, dok je, prema medijskim izveštajima, najmanje 40 dece tamo seksualno zlostavljano.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.