Priveden osumnjičeni muškarac za eksploziju u Parizu

Izvor: Blic, 07.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden osumnjičeni muškarac za eksploziju u Parizu



Francuska policija privela je na ispitivanje muškarca osumnjičenog za umešanost u jučerašnji bombaški napad u advokatskoj kancelariji u Parizu, u kome je jedna osoba poginula, a nekoliko povređeno, izjavili su danas zvaničnici.

Koleginica sa posla privedenog muškarca podnela je protiv njega 2005. godine prijavu za maltretiranje, ali slučaj nikada nije stigao do suda, rekli su zvaničnici.

Policija je saopštila da traga za ženom koja je juče dostavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na četvrti sprat zgrade paket u kome se nalazila bomba.

U istoj zgradi smeštena je advokatska kancelarija u kojoj je nekada radio francuski predsednik Nikola Sarkozi, ali istražitelji veruju da ne postoji politička veza sa napadom.

Od eksplozije je poginula šezdesetogodišnja sekretarica Žaklin Belbue, a jedan advokat prebačen je u bolnicu, ali mu život nije ugrožen.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.