Preminuo glavni glumac Teksaškog masakra motornom testerom

Izvor: Blic, 08.Nov.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo glavni glumac "Teksaškog masakra motornom testerom"

Glumac Gunar Hansen, najpoznatiji po ulozi kanibala u kultnom horor filmu "Teksaški masakr motornom testerom", preminuo je u 68. godini.

Hansen, poreklom Islanđanin, preminuo je u subotu u svom domu u Mejnu gde je živeo proteklih 40 godina.

Kada je imao pet godina, ovaj rođeni Islanđanin se sa svojom porodicom doselio u Teksas gde je završio srednju školu i fakultet.

U legendu je ušao glumeći kanibala i psihopatu u legendarnom niskobudžetnom hororu "Teksaški >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << masakr motornom testerom" iz 1974. godine, koji je delom zasnovan na istinitoj priči o Edu Gejnu, serijskom ubici iz Viskonsina, koji je tokom pedesetih uživao nosi odranu kožu svojih žrtava.

Prema informacijama koje je saopštio njegov agent, glumac je bolovao od raka pankreasa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Gunar Hansen, Lederfejs iz „Teksaškog masakra"

Izvor: Studio B, 08.Nov.2015

Islandsko-američki glumac Gunar Hansen preminuo je u 68. godini od raka pankreasa. Ostaće upamćen kao prvi Lederfejs, ubica iz filma „Teksaški masakr motornom testerom", od kojeg se milionima ljudi ledila krv u žilama...Hansen je preminuo u svom domu u Mejnu, gde je živeo poslednje četiri decenije,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.