Preminulo dete povređeno u snežnoj lavini u Norveškoj

Izvor: RTS, 20.Dec.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminulo dete povređeno u snežnoj lavini u Norveškoj

Jedno od dvoje teško povređene dece u snežnoj lavini na artičkom arhipelagu Svalbard, preminulo je, saopštila je norveška policija.
U lavini koja se dogodila juče poginula je i jedna žena, a osmoro povređenih je hospitalizovano. Policija nije saopštila pol i uzrast deteta koje je preminulo.
Snežna lavina juče je odnela nekoliko kuća, dok je više osoba ostalo zatrpano ispod snežnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nanosa.
Više od 100 ljudi iz grada Lonjerbjen u kome živi oko 2.000 ljudi, evakuisano je iz kuća zbog mogućnosti da se nesreća ponovi.
Svalbard je ostrvo koje se nalazi između Norveške i Severnog pola i u ovo doba godine tamo vlada polarna noć.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Preminulo dete povređeno u snežnoj lavini

Izvor: B92, 20.Dec.2015

Jedno od dvoje teško povređene dece u snežnoj lavini na artičkom arhipelagu Svalbard, preminulo je, saopštila je norveška policija...U lavini koja se dogodila juče poginula je učiteljica (42), a osmoro povređenih je odmah hospitalizovano. Policija nije saopštila pol i uzrast deteta koje je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.