Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula beba rođena prevremeno nakon ranjavanja trudnice u napadu na Zapadnoj obali

Beba koja je rođena prevremeno nakon što joj je majka zadobila povrede opasne po život u oružanom napadu u nedelju na autobuskoj stanici kraj jevrejskog naselja Ofra na Zapadnoj obali danas je preminula.

Stanje bebe rođene carskim rezom pogoršalo se u utorak. Majka je bila u sedmom mesecu trudnoće kada je ranjena uz još šestoro ljudi koji su tamo stajali.

Bolnica je saopštila da je majka i dalje u jedinici intenzivne nege, preneo je AP.

Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za napad iz vozila u prolazu još uvek su na slobodi uprkos poteri koju je organizovala izraelska vojska.

Na snimku bezbednosne kamere vidi se kako je palestinsko vozilo ođurilo sa poprišta napada, nakon što je nakratko zastalo dok su ispaljivani meci. Premijer Izraela Benjamin Netnjahu označio je taj napad monstruoznim.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Preminula beba rođena prevremeno nakon ranjavanja trudnice u napadu na Zapadnoj obali

Izvor: Večernje novosti, 12.Dec.2018

Beba koja je rođena prevremeno nakon što joj je majka zadobila povrede opasne po život u oružanom napadu u nedelju na autobuskoj stanici kraj jevrejskog naselja Ofra na Zapadnoj obali danas je preminula Beba koja je rođena prevremeno nakon što joj je majka zadobila povrede...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.