Preminula beba rođena prevremeno nakon ranjavanja trudnice u napadu na Zapadnoj obali

Izvor: Večernje novosti, 12.Dec.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula beba rođena prevremeno nakon ranjavanja trudnice u napadu na Zapadnoj obali

Beba koja je rođena prevremeno nakon što joj je majka zadobila povrede opasne po život u oružanom napadu u nedelju na autobuskoj stanici kraj jevrejskog naselja Ofra na Zapadnoj obali danas je preminula Beba koja je rođena prevremeno nakon što joj je majka zadobila povrede opasne po život u oružanom napadu u nedelju na autobuskoj stanici kraj jevrejskog naselja Ofra na Zapadnoj obali danas je preminula. Stanje bebe rođene carskim rezom pogoršalo se u utorak. Majka >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je bila u sedmom mesecu trudnoće kada je ranjena uz još šestoro ljudi koji su tamo stajali. Bolnica je saopštila da je majka i dalje u jedinici intenzivne nege, preneo je AP.PROČITAJTE JOŠ: PALESTINAC PUCAO IZ VOZILA: Sedmoro ranjenih civila, među njima i trudnica (VIDEO) Osumnjičeni za napad iz vozila u prolazu još uvek su na slobodi uprkos poteri koju je organizovala izraelska vojska. Na snimku bezbednosne kamere vidi se kako je palestinsko vozilo ođurilo sa poprišta napada, nakon što je nakratko zastalo dok su ispaljivani meci. Premijer Izraela Benjamin Netnjahu označio je taj napad monstruoznim.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SERIJA NAPADA I ODMAZDI: Dva Palestinca i dva Izraelca ubijena u sukobima

Izvor: Večernje novosti, 13.Dec.2018, 14:34

Do sada je nasilje na Zapadnoj obali bilo povremeno dok su sukobi palestinskih demonstranata i izraelske vojske na granici Gaze izbijali uglavnom jednom nedeljno od kraja marta U oružanom napadu kraj jednog jevrejskog naselja na Zapadnoj obali ubijeno je danas najmanje dvoje Izraelaca,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.