Izvor: Vostok.rs, 23.Jun.2011, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preko 3000 novinara biće akreditovano povodom izbora u decembru – Čurov

23.06.2011. -

Preko tri hiljade novinara će biti akreditovano povodom izbora za Državnu dumu, donji dom ruskog parlamenta, u decembru. Ovo je saopštio na zasedanju Društvene komore predsednik CIK Vladimir Čurov. Po njegovim rečima, osim novinara biće mnogo međunarodnih posmatrača. Čurov je istakao da će na izborima raditi informacioni centar, čija osnova će biti mobilni portal, koji će omogućiti da se rezultati glasanja dobijaju na mobilni telefon, a takođe će biti organizovan rad tri dežurne linije.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Jemena u skorije vreme se neće vratiti u domovinu

Izvor: Vostok.rs, 23.Jun.2011

23.06.2011. -..Predsednik Jemena Ali Abdala Saleh, povređen u toku napada, najverovatnije u skorije vreme se neće vratiti u domovinu. Ovo je saopštio danas u Sani zapadni diplomata. Po njegovim rečima, protiv predsednika republike bio je izvršen teroristički akt. Prema zvaničnim podacima, Saleh...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.