Prekinut lanac krijumčarenja droge iz Srbije u Hrvatsku!

Izvor: Press, 15.Okt.2013, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinut lanac krijumčarenja droge iz Srbije u Hrvatsku!

U akciji koja je trajala od kraja leta bilo je ukupno šest zaplena marihuane za šta je krivično prijavljeno 11 osoba, saopšteno je iz Policijske uprave vukovarsko-sremske.

Među okrivljenima četvorica su švercovali drogu, od kojih su dvojica iz Srbije - 35-godišnjak iz Adaševaca i 32-godišnjak iz Šida. Ostalih sedam članova grupe su okrivljeni za dalju preprodaju droge.

Šverceri droge su u najmanje šest navrata preko državne granice iz Srbije u Hrvatsku preneli >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pet kilograma marihuane, navode iz policije.

Ovom akcijom vukovarsko-sremska policija prekinula je lanac

krijumčarenja marihuane preko državne granice koja je bila namenjena uličnoj preprodaji na području grada Vinkovaca, prenosi agencija Hina.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska policija razbila lanac krijumčara droge

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Okt.2013

Hrvatska policija podnijela je krivične prijave protiv 11 osoba među kojima su i dva državljanina Srbije, zbog sumnje da su krijumčarili drogu iz Srbije u Hrvatsku. U saopćenju se navodi da je time prekinut lanac krijumčarenja preko granice iz Srbije u Hrvatsku i preprodaja na području Vinkovaca....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.