Izvor: Blic, 19.Avg.2022, 09:32

"Predlog Seula glup i recikliran": Sestra Kim Džong Una ne bira reči, predsedniku Južne Koreje poručila da ZAČEPI USTA

Kim Jo Džong, sestra severnokorejskog lidera Kim Džong Una, saopštila je da njena zemlja nikada neće prihvatiti "glupu" ponudu južnokorejskog predsednika Jun Suk Jola o ekonomskoj pomoći u zamenu za korake ka denuklearizaciji i optužila Seul za "reciklirane predloge" koje je Pjongjang već odbacio, prenosi AP.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Severna Koreja poručila predsedniku Južne da "umukne" pošto je ponudio pomoć

Izvor: VOA, 19.Avg.2022

Kim Jo Džong, moćna sestra severnokorejskog lidera Kim Džong Una, rekla je u petak da predsednik Južne Koreje treba da "umukne" pošto je ponovio da je njegova zemlja spremna da pruži ekonomsku pomoć u zamenu za nuklearno razoružavanje. Njeni komentari su prvi direktni komentar nekog severnokorejskog...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.