Poznata muzička zvezda opljačkana na Mundijalu, lopovi odneli nakit i predmete vredne 787.000 dolara

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2018, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata muzička zvezda opljačkana na Mundijalu, lopovi odneli nakit i predmete vredne 787.000 dolara

Prema izvoru iz policije, nepoznata osoba predstavila se kao gost pevača i dobila dublikat elektronskog ključa.

Kolumbijski pevač Huan Luis Londonjo Arijes, poznatiji pod imenom Maluma, tvrdi da su mu, za sada nepoznati počinioci, iz hotelske sobe ukrali nakit i luksuzne predmete u vrednosti od 787.000 dolara.

FOTO: Wikipedia/Pevaču preseo boravak u Moskvi, ovo Svetsko prvenstvo će pamtiti dok je živ

I kao da nije bilo dovoljno što je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << reprezentacija njegove zemlje danas poražena od selekcije Japana, već je poznatog pevača morala da zadesi i krajnje neprijatna situacija za vreme boravka u moskovskom hotelu "For sizons" u kom je odseo za vreme Mundijala.

Roban al cantante colombiano #Maluma diamantes por casi 800.000 dólares en #Moscú, según medios rusos. Más información, en #dpahttps://t.co/oJXEx0u9aP

"Kolumbijski državljanin Huan Luis Londonjo podneo je policiji prijavu zbog pljačke koja se odigrala u njegovom apartmanu u hotelu "For sizons" u Moskvi. Među ukradenim stvarima su i narukvice i ogrlice marke "Kartije", nekoliko satova marki "Roleks", "Iblo" (Hublot), "Patek Filip", "Odmar Pije", kao i ranac i tašna marke "Luj Viton". Ukradeni predmeti procenjuju se na 50 miliona rubalja", rekao je policijski izvor za TASS.

Lopov je posle pljačke pobegao, a ruska policija pokrenula je istragu.

Podsetimo, fudbaleri Japana savladali su Kolumbiju rezultatom 2:1 (1:1) u utakmici prvog kola H grupe na Mundijalu u Rusiji.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.