Izvor: Blic, 17.Jan.2024, 01:40

Poslanica sa Novog Zelanda KRALA PO PRODANICAMA: Kamere sve snimile, a kada je otkrivena, pravdala se na NAJBIZARNIJI NAČIN pa dala ostavku

Poslanica parlamenta Novog Zelanda Golriz Gahraman podnela je ostavku nakon više optužbi za krađe u prodavnicama, za koje je rekla ''da su izazvane stresom''.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mentalno zdravlje: Poslanica sa Novog Zelanda podnela ostavku nakon optužbi da je krala u prodavnici

Izvor: Danas, 17.Jan.2024

Getty ImagesGolriz Gahraman radila je u Ujedinjenim nacijama kao advokatica za ljudska prava Poslanica sa Novog Zelanda podnela je ostavku nakon što je optužena da je krala po prodavnicama, a policijska istraga je u toku. Golriz Gahraman, poslanica Zelene stranke, navodno je tri puta krala iz dve prodavnice...

Nastavak na Danas...

Poslanica krala po prodavnicama, pa dala ostavku

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2024

VELINGTON - Golriz Gahraman (42), poslanica parlamenta Novog Zelanda, podnijela je ostavku nakon više optužbi za krađe u prodavnicama, za koje je rekla "da su izazvane stresom".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.