Pomilovana silovana žena

Izvor: TvojPortal.com, 02.Dec.2011, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomilovana silovana žena

/vesti online/ Predsednik Avganistana Hamid Karzai pomilovao je danas ženu koju je silovao zet, a potom je osuđena na 12 godina zatvora zbog predbračnog seksa.

Pristala da se uda za silovatelja da ne bi život provela u zatvoru

U saopštenju iz kancelarije predsednika navodi se da je žena pristala da se uda za čoveka koji ju je silovao. Prethodno je ona na suđenju odbila ponudu sudije da je ostavi na slobodi ukoliko se uda za silovatelja.
Nije tačno poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << koliko je nesrećna žena provela u zatvoru, a u dekretu Karzaija navodi se da joj je ostatak kazne oprošten.
Za njenu sudbinu se saznalo iz jednog dokumentarnog filma, čije je prikazivanje zabranjeno u Evropskoj uniji, zbog straha da bi žena mogla da ima dodatnih problema.
Opširnije

svetAvganistankarzajipomilovana silovana zena

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.