Izvor: Blic, 09.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljubio 19 kraljevskih kobri

Poljubio 19 kraljevskih kobri

Tajlandski dreser zmija Kum Čaibude poljubio je 19 otrovnih kraljevskih kobri u pokušaju postavljanja novog svetskog rekorda. Bezbednosne mere su bile jake. Obuhvatale su još četiri dresera zmija koja su bila raspoređena po pozornici i medicinsku ekipu koja je stajala sa strane s protivotrovom u slučaju da neka zmija ugrize Kuma. U Ginisovoj knjizi rekorda u ovoj kategoriji trenutno se na prvom mestu nalazi jedan Amerikanac koji je poljubio 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otrovnica.

Skup rat protiv golubova

Rat koji je London objavio golubovima na Trafalgar skveru skupo košta stanovnike britanske prestonice - čak 90 funti (130 evra) za svaku eliminisanu pticu. Od 2002. dva dresirana sokola rade na smanjenju broja golubova na jednom od najpoznatijih svetskih trgova. Pre šest godina na Trafalgar skveru odmaralo se oko 5.000 golubova, što je predstavljalo problem za turiste, ali i muzeje i statue.

Prosledite poklone

Zamotati neželjeni poklonjeni okvir za sliku od prošlog Božića i dati nekome kao poklon više nije takav tabu kao nekad. Osim, naravno, ako vas ne provale. Istraživanje sprovedeno u SAD pokazalo je da preko polovine Amerikanaca ima običaj da prosleđuje poklone koji im se ne sviđaju. Čak 78 odsto ispitanih je izjavilo da je prihvatljivo poklanjati nešto što su dobili na poklon.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.