Izvor: Blic, 25.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijsko uputstvo za uzgajanje marihuane

Policijsko uputstvo za uzgajanje marihuane

Grci zainteresovani za uzgajanje kanabisa dobili su pred Božić neočekivani poklon od grčke policije u vidu godišnjeg izveštaja o narkoticima u kome se navodi i mnoštvo informacija o kanabisu - od cene do načina uzgajanja i obrade. Sve ove korisne informacije, koje uključuju i podatak da je kanabis iz staklene bašte 12 puta skuplji od onog uzgajanog na otvorenom, objavljene su na sajtu ministarstva za javni red.

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << reda vožnje legao na šine

Jedan pedesetogodišnjak koji se naljutio zbog promene reda vožnje lokalnih vozova izrazio je svoj protest tako što je legao na šine u gradu Eltvilu, na zapadu Nemačke. Muškarac je prvo počeo glasno da negoduje na železničkoj stanici zbog toga što je ukinut voz kojim se obično uveče vraćao kući s posla, a onda je legao na šine. Policija je stigla posle 15 minuta i sklonila ga sa šina.

Lagala da je advokat da bi smuvala zatvorenika

Tifani Viver iz Baltimora lažno se predstavljala kao lokalni advokat samo zato da bi spavala sa zatvorenikom koji je na odsluženju 30-godišnje kazne zatvora zbog ubistva. Viverova bi mogla da bude osuđena na deset godina zatvora zbog falsifikovanja dokumenata i prevare. Žena čiji je identitet ukrala trenutno je na porodiljskom odsustvu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.