Policija i demonstranti na ulicama Kelna zbog kongresa AfD

Izvor: N1 televizija, 22.Apr.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija i demonstranti na ulicama Kelna zbog kongresa AfD

Više stotina demonstranata pokušalo je da blokira jedan hotel u Kelnu, gde nemačka populistička i anti-islamska stranka Alternativa za Nemačku AfD ima kongres, pri čemu su povredili jednog policajca.

Članovi partije AfD mogli su da uđu u kongresni centar jedino uz jaku zaštitu policije, pošto su demonstranti pokušali da ih spreče.

Očekuje se da će na protestu biti 50.000 levičarskih demonstranata, a oko 4.000 policajaca je raspoređeno u Kelnu kako bi sprečili >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nasilje.

Dvodnevni kongres stranke AfD održava se pošto je najpoznatija ličnost te nemačke nacionalističke partije Frauke Petri saopštila da neće voditi kampanju za parlamentarne izbore u septembru.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.