Haos u Kelnu zbog AfD-a, ima povređenih FOTO

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Kelnu zbog AfD-a, ima povređenih FOTO

Dvojica policajaca su povređena i jedno patrolno vozilo je zapaljeno tokom današnjih protesta u nemačkom gradu Kelnu, gde se održava konferencija stranke Alternativa za Nemačku (AFD).

Foto: Marius Becker/dpa via AP

Policija Kelna je saopštila da je situacija u gradu "veoma dinamična" i u pojedinim oblastima "agresivna".

Više od 4.000 policajaca raspoređeno je pred održavanje kongresa jer su najavljeni protesti i očekuje se dolazak oko 50.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << demonstranata.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE:

Lokalni mediji prikazali su snimke grupe od pedesetak demonstranata koji su se sukobili sa policijom, koja je upotrebila biber-sprej.



Izvor: youtube

AfD je nemačka desničarska antimigraciona stranka na čijem čelu je ambiciozna liderka Frauke Perti koju se smatra jednom od najvećih konkurenata nemačke kancelarke Angele Merkel.

Petri je trenutno u poodmakloj trudnoći.

Foto: AP Photo/Martin Meišner

 Poput Merkelove, i Petrijeva je rodom iz istočne Nemačke i koja se istakla u prirodnim naukama.

I baš kao aktuelna kancelarka na početku svoje karijere, 40-godišnju Petri javnost doživljava kao odvažnu alternativu postojećem političkom establišmentu u Nemačkoj.

---------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.