Policajka povređena u Londonu, sudarila se sa semaforom

Izvor: RTS, 07.Jun.2020, 07:47

Policajka povređena u Londonu, sudarila se sa semaforom

Na protestima povodom smrti Afroamerikanca Džordža Flojda u Londonu, povređeno je deset policajaca, a jedna policajka je hospitalizovana nakon što se jašući konja sudarila sa semaforom.
Nakon što je udarila u semafor, policajka je pala sa konja i ostala nepomično da leži na ulici.

Hospitalizovana je, ali nije životno ugrožena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Policija je saopštila da je ukupno deset policajaca povređeno u sukobima sa demonstrantima u Londonu.
Zbog nasilja na londonskim protestima povodom smrti Afroamerikanca Džordža Flojda, koji je ubijen prilikom hapšenja u Mineapolisu, u subotu je uhapšeno 14 osoba.
Policija je saopštila da se očekuje još hapšenja jer su istrage protiv nekih učesnika demonstracija još uvek u toku.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA NIJE TUŽNO BILO BI SMEŠNO: Policajka u Londonu jašući konja sudarila se sa semaforom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020

Nemiri širom Evrope ne jenjavaju zbog ubistva Džordža Flojda..Na protestima povodom smrti Afroamerikanca Džordža Flojda u Londonu, povređeno je deset policajaca, a jedna policajka je hospitalizovana nakon što se jašući konja sudarila sa semaforom...Nakon što je udarila u semafor, policajka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.