Policajci otpušteni jer su krivili miševe da su pojeli drogu

Izvor: N1 televizija, 12.Apr.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci otpušteni jer su krivili miševe da su pojeli drogu

Osmorica argentinskih policajaca dobila su otkaz jer su za nestalu drogu optužili miševe, piše BBC.

Istražitelji su otkrili da 540 kg marihuane nedostaje iz policijskog skladišta u Pilaru, severozapadnom predgrađu Buenos Airesa.

Bivši zapovednik gradske policije Javier Specia i kolege policajci rekli su na sudu da su drogu "pojeli miševi".

Međutim, svedoci forenzičari sumnjaju u tu priču, jer bi miševi sigurno uginuli da su se marihuanom poslužili >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kao hranom.

Portparol sudije Adriana Gonzalesa Čarvaja rekao je da, prema stručnjacima sa Univerziteta u Buenos Ajresu, "miševi ne bi zamenili drogu za hranu", a čak i da jesu "u skladištu bi se pronašlo puno uginulih miševa".

Policajci će iskaz pred sudom dati 4. maj.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Policajci na sudu, tvrde da su 540 kg droge pojeli miševi

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2018

BUENOS AIRES - Osmorica argentinskih policajaca dobila su otkaz jer su za nestanak droge optužili miševe, piše BBC...Istražioci su otkrili da 540 kilograma marihuane nedostaje u policijskom skladištu u Pilaru, sjeverozapadnom predgrađu Buenos Ajresa...Bivši komandir gradske policije Havijer Specia...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.